nieuwe kaart vanaf 7 april 2024
Onze nieuwe lunchkaart is geïnspireerd op recepten en ingrediënten uit de middeleeuwen.
In kasteel Ammersoyen is onlangs een geheel vernieuwde themapresentatie gerealiseerd waarbij de middeleeuwen centraal staan.
Onderdelen hiervan zijn de middeleeuwse hof en de hoptuin, waar veel kruiden groeien die wij gebruiken in onze keuken.
Onze kok heeft zich laten inspireren door het aanbod van kruiden en groenten en het zoeken naar recepten uit die tijd.
Een aantal gerechten op onze kaart is hiervan het resultaat.
Eet smakelijk!
De hoftuin vindt u rechts van de brug naar het kasteel (trap af) en de hoptuin is schuin links te vinden als u met uw rug naar het koetshuis staat. Beide de moeite waard om te bekijken!
Soep (tomaten of soep van de dag)
Gehaktbal in donker bier/notensaus
Salade met kruiden uit de middeleeuwse hof
Soep (tomaten)
Kaastaart
Salade met kruiden uit de middeleeuwse hof
Soep (tomaten of soep van de dag)
Boerenbrood met ham en kaas uit de oven (tosti)
Salade met kruiden uit de middeleeuwse hof
Beenham | tomaat | mosterdmayonaise | salade
Extra belegen kaas | tomaat | mosterdmayonaise | salade
Gehaktbal | noten-biersaus | salade
Beenham en kaas uit de oven | salade
broodjes met sesam en specerijen |2 hamburgers (80gr/st) | uiencompote | truffelmayonaise | salade
Vergeten groenten | kaas | brood
vergeten groenten | courgette | paprika
Beenham | kaas | brood | salade
Keuze uit:
gehakt | vegan | glutenvrij | truffel (seizoen) | asperge (seizoen) |
3131 maart-3 november
woensdag t/m zondag 11-17u
keuken geopend voor lunch van 11.30-14.30
5 november-31 maart
zie onze winteragenda
Voor afwijkende openingstijden zie onze actueel pop-up bij openen website
B&B koetshuis is het
hele jaar geopend
Nieuwe alinea
©
Koetshuis Kasteel Ammersoyen,
2019-2024. Alle rechten voorbehouden.